Rotaract heeft weer een drukke maand achter de rug. We zijn de maand begonnen met de boterletter actie die wij sinds enkele jaren doen in samenwerking met Bakkerij Aardoom. Dit betekent dat we in de week tot aan Sinterklaas heel de Hoeksche Waard hebben rondgereden met auto’s volgeladen met Sinterklaaslekkernijen. Het was weer een grote logistieke puzzel om alle bestellingen op tijd bij het juiste bedrijf te krijgen, maar alles is weer gelukt! Wij vinden het altijd weer erg leuk om te zien dat veel oud bestellers weer opnieuw hebben besteld.

 

Ook hebben we deze maand de wijnen van de wijnactie bij beide Rotary clubs afgeleverd. Dit jaar hadden we een iets aangepast assortiment en een nieuwe Rotaract wijn die erg goed in de smaak viel.

 

Om de maand leuk af te sluiten en met zijn allen in de kerst sfeer te komen hebben wij tijdens de laatste vergaderavond van december geen vergadering gehouden maar een spelletjes avond gedaan met lekkere hapjes en drankjes. Het was een hele gezellige avond!

 

In het nieuwe jaar gaan wij weer verder met de andere acties. De voorbereidingen voor Moederdag gaan zo langzaamaan beginnen en we gaan beginnen met het benaderen van instanties voor het Kinderkamp!