Boterletteractie

Elk jaar verkopen wij boterletters, boterstaven en speculaaspoppen rond de Sinterklaas-periode. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, niet duurderaardoom dan in de winkel en tegelijkertijd steunt u ons jaarlijkse project: het Kinderkamp. Ook dit jaar verkoopt Rotaract Club Hoeksche Waard weer een divers assortiment aan boterletters, chocolade letters, speculaas poppen en andere Sint-heerlijkheden.

Wij werken dit jaar opnieuw samen met Bakkerij Aardoom in `s Gravendeel. De prijzen zijn ondertussen bekend. De opbrengst van deze actie gaat zoals gebruikelijk naar ons kinderkamp, komende zomer, waarbij we kinderen die om diverse redenen niet op vakantie kunnen, de kans geven om met ons op kamp te gaan en een leuke tijd te hebben. Wij hopen van harte dat u ons ook dit jaar weer zult steunen door mee te doen met onze actie en bij ons uw Sinterklaas-zoetigheden te bestellen.

Wilt u wat bestellen? Dat kan in onze webwinkel

Unieke letter als boterletter?? Dat kan!!

U heeft bij ons de mogelijkheid om een speciale letter te laten maken van uw boterletter. Wanneer de letter geplakt moet worden zullen hier extra kosten aan verbonden zijn. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op. Boterletter per stuk ca. 500 gram. Op verzoek verkopen wij ook boterletters van ca. 750 gram.

Mocht u al meer informatie willen hebben kunt u contact opnemen via volgend emailadres: boterletters@rotaracthw.nl