Leden

Rotaract Club Hoeksche Waard

Jeroen Beerens

Voorzitter


Geboren: 09 november 1991

Studie/Beroep: Master Student - Bouwkunde aan de TU Delft
Hobby’s: Sporten, werken met computers, leuke dingen doen met vrienden en vriendin.

Rotaract: De Rotaract betekent voor mij veel gezelligheid en de mogelijkheid om iets te betekenen voor anderen. Onze groep is een heel gezellige club, we hebben een hoop lol met elkaar en zeker het organiseren van ons jaarlijkse kinderkamp is een prachtig doel.

Lids sinds september 2011

Aschwin van der Giesen

Vice-Voorzitter


Geboren: 6 mei 1989

Studie/beroep: Clinical PK/PD Data Manager
Hobby`s: Rotaract, tennissen en afspreken met vrienden

Rotaract: Bij Rotaract Hoeksche Waard krijg ik niet alleen de kans om mij in te zetten voor een goed doel binnen de regio, maar kom ik ook veelvuldig in contact met mensen met verschillende achtergronden. Door de diversiteit aan leden en projecten binnen onze vereniging, krijgt een ieder de kans om zich verder te ontplooien op zowel organisatorisch als sociaal gebied. Deze combinatie van persoonlijke ontwikkeling en het inzetten voor een goed doel heeft mij doen besluiten om mijn tijd en energie in deze mooie vereniging te steken.

Lid sinds Juli 2016

Byou Karbaat

Secretaris


Geboren: 20 september 1993

Studie/beroep: Rechtsgeleerdheid aan Erasmus Universiteit Rotterdam
Hobby's: Paardrijden, shoppen en en leuke dingen doen met vriendinnen.

Rotaract: Voor mij staat Rotaract voor een leuke en gezellige groep vrienden die mooie doelen nastreven. Deze doelen worden in mijn ogen met enorm veel toewijding en enthousiasme aangepakt. Ik vind het vooral leuk dat iedereen zo hecht met elkaar is en dan ook echte vrienden zijn geworden en dat je naast deze groep ook veel nieuwe mensen leert kennen door alle sociale activiteiten. Ik hoop dat ik mezelf nog lang en met veel enthousiasme voor de Rotaract in kan zetten!

Lids sinds november 2013

Luka Schelling

Penningmeester


Geboren: 27 september 1999

Studie/beroep: Economie en Bedrijfseconomie aan Erasmus Universiteit Rotterdam
Hobby`s: Voetballen, winkelen, afspreken met vrienden

Rotaract: Rotaract staat voor mij voor een combinatie van gezelligheid en de mogelijkheid om iets te betekenen voor een ander. Het is leuk om nieuwe mensen met diverse achtergronden te ontmoeten en gezamenlijk te werken aan mooie projecten. Ook zie ik de Rotaract als de juiste omgeving om mij te ontwikkelen als persoon.

Lid sinds Februari 2017