Waar veel kinderen geloven dat de goedheiligman verantwoordelijk is voor het langsbrengen van al die Sinterklaas-lekkernijen, weten de leden van Rotaract Club Hoeksche Waard wel beter!

Boterletter-project

In ons vorige maandbericht heeft u kunnen lezen dat het aardig storm liep met de bestellingen voor ons boterletter-project. Begin december hebben we hier de gelukkige gevolgen van mogen ondervinen; het was namelijk weer een flink karwei om alle bestellingen op tijd bij de verschillende bestellers te krijgen. Maar het is ook dit jaar weer gelukt en de opbrengst mag er zijn.  In totaal hebben we bijna 1200 euro op weten te halen voor ons Kinderkamp!

 

Kerstdiner

Hoewel het er in de afgelopen jaren bij ingeschoten is, hebben we dit jaar ons traditionele kerstdiner weer nieuw leven in geblazen. Op 22 december j.l. zijn wij wezen eten bij de recentelijk geopende gelegenheid LOOXS in Oud-Beijerland. Onder het genot van een lekker hapje eten en een bijpassende cocktail hebben wij het afgelopen jaar doorgenomen en vooruitgekeken op 2019.  

 

Ledenwerving

Nog net voor het eind van het jaar hebben we nog goed nieuws wat betreft ledenwerving. Sinds eind december bestaat onze club namelijk uit 5 leden! Bart van Gilst is de nieuwste toevoeging aan onze club. We zijn erg verheugd dat we onze ledenaantal hebben kunnen uitbouwen en hopen in de komende maanden nog wat extra aspirant-leden te vinden!