Maandbericht // Januari / Februari / Maart 2019

Het is de afgelopen maanden vrij rustig geweest bij Rotaract Club Hoeksche Waard. Dit keer dus maar één maand bericht over de afgelopen drie maanden.

 

Moederdag

Het lijkt wellicht nog ver weg, maar zondag 12 mei is het weer moederdag. Ook dit jaar zullen wij weer  heerlijke Moederdagontbijtjes door de Hoeksche Waard bezorgen. Daarnaast organiseren wij op zaterdag 11 mei weer een ontbijt voor bewoners en verzorgers van een lokaal verzorgingstehuis. Er is de afgelopen weken hard gewerkt om sponsoren te vinden voor de producten in onze ontbijtjes. We zijn verheugd dat we dit jaar weer een grote groep lokale ondernemers, zowel terugkerende als nieuwe sponsoren, hebben kunnen vinden die ons willen helpen! Mocht u nog opzoek zijn naar een attentie voor Moederdag; u kunt onze ontbijtjes wederom bestellen via de webshop.

 

Kinderkamp

De voorbereidingen voor ons jaarlijkse kinderkamp zijn, wat later dan voorgaande jaren, sinds januari ook weer in volle gang. Net als voorgaande jaren hopen wij ook dit jaar het kinderkamp een groot succes te laten worden. Na flink wat puzzelen hebben we een geschikte datum, 4 t/m 8 augustus, en een kamp-locatie, Wanroij, weten te vinden en vast te leggen! Op dit moment zijn wij bezig met het benaderen van verscheidene instanties, wat nog wel een uitdaging is sinds de recente samenvoeging van de verscheidene gemeentes tot ‘Gemeente Hoeksche Waard’, om ons kinderkamp onder de aandacht te brengen. Hopelijk komt de stroom aan aanmeldingen snel op gang.