November was de maand van de wijnproeverij en de boterletters. Dit zijn weer de eerste acties voor het kinderkamp komende zomervakantie.

Wijnproeverij

25 oktober, 26 oktober, 1 november en 2 november was er weer een wijnproeverij bij de Hoogheerlijkheid in Oud- Beijerland. Ook wij mochten er namens de Rotaract weer staan. Tijdens deze proeverij hebben we een nieuwe Rotaract wijn geïntroduceerd, namelijk de Bosao. Een lekkere wijn voor in de winter om te drinken bij de open haard!

Het waren vier geslaagde avonden waar we hebben kunnen vertellen over de Rotaract en veel wijn hebben verkocht ten goede van het kinderkamp.

Boterletters

Sinterklaas is weer in het land. Dit laten wij ons natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. We hebben, net als ieder jaar, weer de boterletteractie. We hebben een uitgebreid assortiment met amandelletters, amandelstaven, chocoladeletters, speculaastaarten, pepernoten en speculaaspoppen. Vanaf 29 november zullen we de bestellingen gaan bezorgen. Op de verjaardag van Sinterklaas 5 december zullen de laatste bestellingen bezorgd worden.

LionsKennisQuiz

Op 24 november mochten we, net als vorig jaar, meedoen met de LionsKennisQuiz. De opbrengst van deze avond ging naar Stichting Huifbedrijden en Zora van Zorgwaard. Met vol enthousiasme hebben we ons gestort op de vragen. Helaas wisten we niet voldoende om de prijs binnen te slepen. We hadden toch meer moeten oefenen op de verschillende vogelgeluiden.

Ondanks een tegenvallende score hebben we veel geleerd en is er een mooi bedrag opgehaald voor Stichting Huifbedrijden en Zora van Zorgwaard.

Kinderkamp

Wij hebben al voorzichtig gekeken naar het kinderkamp. De datum wanneer we weggaan is bekend en het kamphuis is geboekt! Dit jaar gaan we van 23 – 27 juli naar Oirschot.

We kijken er nu al naar uit om er weer 4 gezellige dagen van te maken