Oktober & november 2018 zijn in een sneltreinvaart voorbij gevlogen. Vanwege het kleine ledenaantal wordt er de laatste weken iets miner vergadert en vindt een groot deel van de communicatie elektronisch plaats. Desondanks hebben we de afgelopen maanden niet stil gezeten!

Wijnproeverij – de Hoogheerlijkheid

24/25/31 oktober en 1 november vond de jaarlijks terugkerende najaarsproeverij plaats bij de Hoogheerlijkheid te Oud-Beijerland. Ook dit jaar mochten wij als Rotaract Club Hoeksche Waard weer onze wijnen aanprijzen. Een leuke bijkomstigheid; dit jaar hebben wij twee nieuwe wijnen geintroduceerd! Onze vetrouwde Siciliaanse Parini heeft plaats gemaakt voor een tweetal Chileense wijnen: de Santiago 1541 Syrah Cabernet Malbec en de Santiago 1541 Chardonnay.

Onze twee nieuwe wijnen zijn zeer goed ontvangen en wij kijken wederom terug op vier geslaagde avonden waarop wij veel wijn hebben mogen verkopen en mensen hebben mogen informeren over Rotaract Club Hoeksche Waard.

Wijnproeverij – Rotary Club Hoeksche Waard

Naast de wijnproeverij bij de Hoogheerlijkheid organiseren wij jaarlijks een wijnproeverij bij onze moederclub Rotary Club Hoeksche Waard. Wij bieden hier leden van de Rotary de kans om, in aanloop naar de feestdagen, alvast hun relatie- en kerstgeschenken aan te schaffen. Niet alleen prijzen wij bij deze wijnproeverij onze huiswijnen, de nieuwe Santiago 1541’s, aan, maar hebben wij ook een selectie andere, zeer populaire, wijnen, champagnes en ports bij ons.

Sinterklaas

Het jaarlijks terugkerende boterletter-project blijft een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging. Ook dit jaar hebben wij een verscheidenheid aan bedrijven en instellingen benaderd met ons assortiment aan lekkernijen. We mogen ons dan ook gelukkig prijzen dat het ook dit jaar weer storm bij de bestellingen.