Wijnproeverij

Ook dit jaar zijn wij als Rotaract club weer aanwezig geweest bij de Najaarsproeverij bij de Hoogheerlijkheid te Oud-Beijerland. Op 24-, 25- en 31 oktober en 1 november hebben wij weer vol enthousiasme onze wijnen aan de man proberen te brengen. We hebben afscheid genomen van onze vertrouwde Siciliaanse Parini en hebben nu keuze uit twee nieuwe Chileense wijnen: de Santiago 1541 Syrah Cabernet Malbec en de Santiago 1541 Chardonnay. De eerste reacties zijn erg positief, dus wij hopen dit jaar weer veel Rotaract-wijn te verkopen voor ons Kinderkamp!

Boterletters

Sinterklaas is weer in het land en dat laten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. We hebben -net als voorgaande jaren- weer onze boterletteractie. In samenwerking met Brood- en Banketbakkerij C.J. Aardoom bieden wij ook dit jaar een uitgebreid assortiment met amandelletters, amandelstaven, chocoladeletters, speculaastaarten, pepernoten en speculaaspoppen aan. Van 28 november tot en met 5 december zullen wij de bestellingen bezorgen. Mocht u dus nog opzoek zijn naar een heerlijke sinterklaas-versnapering voor uw collega’s of medewerkers, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Kinderkamp

Hoewel het nog ver weg lijkt, zijn de voorbereidingen voor Kinderkamp alweer in volle gang. Het vinden van een geschikt kamphuis blijkt toch elk jaar weer een uitdaging, maar we hopen in de komende weken al het e.e.a. vast te kunnen zetten voor komende zomer.  De locatie en datum blijven nog even een verrassing; daarover in het volgende maandbericht hopelijk meer.

Ledenwerving

Één van de speerpunten van dit jaar is ledenwervering. Wij zijn dit jaar gestart met een viertal leden en hopen dit in de loop van dit clubjaar uit te bouwen naar een zes- of zevental. Op dit moment heeft een potentieel lid reeds twee vergadering bijgewoond en zijn we nog hard opzoek naar meer versterking.