In Oktober is Rotaract weer langzaamaan begonnen met het opstarten van het clubjaar.

De eerste vergadering van dit jaar vond plaats op 11 oktober. Dat is iets later dan normaal gesproken maar we zijn wel gelijk goed begonnen. Zo hebben we al een kamphuis gevonden voor het aankomende zomerkamp, zijn de eerste mails voor de boterletteractie er al weer uit en hebben we de najaarswijnproeverij er alweer opzitten.

Wijnproject

Op 23,24,30 en 31 oktober stond Rotaract HW weer op de najaarsproeverij bij de Hoogheerlijkheid in Oud-Beijerland. Naast dat we veel goede reacties op zowel onze standaard wijnen, als op onze nieuwe wijn hebben gehad, hebben wij ook weer wat meer naamsbekendheid gekregen door de proeverij. De proeverij was weer een groot succes, zowel voor de Hoogheerlijkheid als voor ons, we hebben een stuk meer wijnen verkocht dan normaal!

Boterletters

De eerste email voor de Boterletteractie is alweer verzonden, over minder dan een maand is het immers alweer Sinterklaas! De eerste bestellingen druppelen dan ook alweer binnen. Ook dit jaar kunt u weer bij Rotaract HW terecht voor uw heerlijke Sinterklaas lekkers, die wij verkopen in samenwerking met bakkerij Aardoom uit ‘s-Gravendeel.