Na de zomerstop van Rotaract zijn we op 28 september weer enthousiast van start gegaan. De eerste vergadering van dit jaar vond iets later plaats dan normaal, dit omdat Rotaract op de eerste vergaderdag van dit jaar een etentje had op de golfbaan van Numansdorp. Dit etentje werd georganiseerd door een aantal Rotary Clubs. Het was een gezellige avond en we hebben lekker gegeten!

Tijdens de eerste vergadering van het jaar hebben we besproken welk lid welke commissie voor zich neemt, hoe het bestuur eruit gaat zien en wat onze doelen voor dit jaar zijn. Ook dit jaar weer hebben wij onze vaste projecten, de boterletteractie, het wijnproject, de Moederdag ontbijtjes en uiteraard het jaarlijkse kinderkamp.

Het grootste thema van de club is dit jaar toch wel ledenwerving. Zoals veel clubs kampen wij ook met een leden te kort, we zijn dit jaar nog maar met 4, en wij zouden het leden aantal dit jaar graag zien stijgen. Gelukkig hadden we tijdens de eerste vergadering al een potentieel lid te gast, en we hopen van harte dat hij blijft hangen!

Daarnaast zijn de eerste voorbereidingen voor het boterletter project weer van start gegaan en zijn de eerste emails alweer verzonden. De prijzen van het sinterklaas-lekkers zijn tot op heden nog niet bekend, deze zullen later deze maand volgen.