Start Clubjaar 2019-2020

Nadat wij afgelopen augustus weer een fantastisch kinderkamp hebben beleefd, is in september ons nieuwe clubjaar begonnen. Hoewel september voor ons over het algemeen een rustige maand is, zijn wij gestart met de voorbereidingen voor de aanstaande projecten om ook dit jaar weer een geweldig kinderkamp te kunnen organiseren.

Behalve dat wij deze maand begonnen zijn met een mooie plek te zoeken om dit jaar naartoe te gaan met het kamp, zijn wij ook de voorbereidingen aan het treffen voor de jaarlijkse wijnproeverij bij de Hoogheerlijkheid in Oud-Beijerland. Hier zullen wij op 23, 24, 30 & 31 oktober staan met onze Rotaract huiswijnen: de Santiago 1451 Chardonnay en de Santiago Syrah-Cabernet-Malbec.

Daarnaast lijkt het nu misschien nog vroeg, maar over twee maanden is het weer Sinterklaas. Dit betekent dat het tijd is voor onze jaarlijkse boterletteractie. Hiervoor zullen wij net als in de voorgaande jaren samenwerken met bakkerij Aardoom in s’-Gravendeel. Wij verkopen onder andere boterletters, chocoladeletters en speculaastaarten. De prijzen hiervan zijn ongeveer vanaf midden oktober bekend. Het is vanaf dat moment mogelijk om de lekkernijen te kopen via de website.