Moederdagontbijt

Op de tweede zondag in mei worden moeders traditioneel gezien in het zonnetje gezet. Zo ook door Rotaract Club Hoeksche Waard; op deze dag bezorgen wij namelijk luxe moederdag ontbijtjes in de hele Hoeksche Waard.

Onze onbijtjes bevatten onder andere heerlijke broodjes van een lokale bakker, crackers, een beschuitje, diverse soorten zoet en hartig beleg, iets lekkers voor bij de koffie, een vers gekookt eitje, vruchtensap en een prachtige roos. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om een flesje champagne toe te voegen. Oftewel; een echt verwenontbijt!

Aangezien de volledige opbrengst van onze moederdag ontbijtjes ten goede komt aan ons zomerkamp, proberen we ieder jaar zo veel mogelijk sponsoren te vinden voor de producten in de ontbijtjes. Wij zijn onze sponsoren dan ook zeer dankbaar voor het feit dat zij ieder jaar weer hun steentje bijdragen om onze actie tot een groot succes te maken.

De ontbijtjes zijn ter zijner tijd via de webwinkel op onze website te bestellen. Tijdens het bestelproces kunt u onder andere de gewenste levertijd aangegeven en een kaartje met persoonlijke –handgeschreven- boodschap toevoegen.