Moederdagontbijt

Op  13 mei, de tweede zondag in mei worden moeders in het zonnetje gezet. Ook door Rotaract Hoeksche Waard. Op Moederdag bezorgen wij namelijk luxe ontbijtjes bij moeders in de hele Hoeksche Waard.

De voorbereidingen voor Moederdag starten aan het begin van het jaar. Er wordt een plan opgezet, een tijdsplanning gemaakt en er moet gedacht worden aan PR. Aangezien de opbrengst van onze ontbijten ten goede komt aan ons zomerkamp, proberen we ieder jaar zo veel mogelijk sponsoren te vinden voor de producten in de ontbijten. Wij zijn onze sponsoren natuurlijk dankbaar voor het feit dat zij ieder jaar weer helpen onze actie tot een succes te maken.

Op Moederdag moeten wij vroeg uit de veren, want we stellen de ontbijtjes op zondagochtend zelf samen. In onze ontbijten vindt u onder andere heerlijke broodjes van een lokale bakker, crackers, een beschuitje, diverse soorten zoet en hartig beleg, iets lekkers voor bij de koffie, een vers gekookt eitje, vruchtensap en een prachtige roos. Bovendien bieden wij in de optie om een flesje champagne toe te voegen. Een echt verwenontbijt!

De ontbijten zijn via de winkel op onze website te bestellen, waarop onder andere de gewenste levertijd aangegeven kan worden of een kaartje met persoonlijke boodschap toegevoegd.